|Log ind|Kontakt os|Sitemap

Westmalle kartofler 
 

1 kg kartofler med skræl skåret i både
2 bdt. frisk hakket persille
2 Westmalle Dubbel ( 33 cl.)
Olivenolie, salt og peber.
 
Kartoflerne renses og skæres i både, og lægges i et ildfast fad. Hæld lidt olivenolie samt salt og peber henover og vend det rundt, derefter tilsættes den hakkede persille og blandes godt med kartoflerne. Til sidst hældes de 2 Westmalle Dubbel i, men gem lige en lille tår, som skal nydes, mens man tilbereder retten.
Sæt kartoflerne i ovnen ved 225 grader i en time eller lav dem i kuglegrillen ligeledes 1½ time, hvilket varmt kan anbefales.
 
Hvis man ønsker et godt stykke kød til, kan det anbefales at købe en steg, som lægges ovenpå kartoflene, så safterne fra kødet kan krydre kartoflerne og øllet kan så ligeledes også krydre stegen.
 
Til maden skal der selvfølgelig serveres Westmalle Dubbel i flotte pokal-glas. Velbekomme