|Log ind|Kontakt os|Sitemap

Svinekæber braiseret i Nut Brown Ale
 

5-6 svinekæber
1 løg
pastinak
persillerod
jordskok
2-3 fed hvidløg
2½ dl piskefløde
1 Nut Brown Ale
Salt og peber
 
Svinekæberne brunes i smør, og løg steges med et par min.
Rodfrugterne skæres i store stykker og lægges i gryden sammen med hvidløget.
Det hele dækkes med Nut Brown Ale, og retten simrer på blusset eller sættes i ovnen ved 100 grader i 3 timer.
 
Tag forsigtigt svinekæberne op, da disse er meget møre.
 
Si rodfrugterne fra og mos dem sammen med løg og hvidløg. Serveres sammen med kogte kartofler.
 
Den tilbageværende sovs koges godt ind sammen med 2½ dl piskefløde.
Slutteligt lægges svinekæberne tilbage i sovsen og lunes heri.