|Log ind|Kontakt os|Sitemap

Profil

One Pint A/S
One Pint A/S importerer, distribuerer og eksporterer kvalitetsøl, cider, læskedrikke og lækre specialiteter fra og til det meste af verden.
 
Med udgangspunkt i en stor lidenskab for specialøl blev One Pint A/S i 2003 grundlagt af Nick Sharpe og Henrik Kirkegaard. Pr. 1. april 2016 har Henrik Kirkegaard overtaget Nick Sharpes ejerandel i One Pint A/S og ejer nu selskabet 100%.
 
Med øje for kundernes behov for lækkert kvalitetsbryg og med næse for gode og stabile leverandører er One Pint A/S vokset støt igennem årene samtidig med at danske forbrugere i stadig større grad har fået øjnene op for det gode øl. Det har resulteret i, at One Pint A/S – som startede som lille garagevirksomhed – nu er vokset til 25 ansatte, en stor bilpark med direkte distribution og over 500 specialøl samt andre lækre specialiteter i sortimentet.
 
One Pint A/S er en vigtig leverandør til alle, som elsker smagsoplevelser og god kvalitet. Vi kan i dag tilbyde nogle af verdens bedste brands og produkter indenfor vores branche takket være vores leverandørers tillid til os som distributør. En tillid, som vi værdsætter, og som vi plejer dagligt ved at tilbyde markedets bredeste udvalg til vores kunder. Det er vores klare mission at fortsætte ad denne vej: One Pint A/S - Beer with passion.

 


Besøg vore leverandørers hjemmesider her!