|Log ind|Kontakt os|Sitemap

Prisvindende øl

I vores sortiment finder du en lang række fantastiske prisvindende øl. Nedenfor kan du læse om og blive inspireret af dem, som vi har valgt at give ekstra fokus, fordi de simpelthen smager fantastisk.
 

Jopen tog 4 medaljer ved Dublin Craft Beer Cup 2016
 
 

 


 

 

 

 
Midtfyns Imperial Stout 9,5 %
Vandt Guld ved European Beer Star 2015
For 12. gang blev European Beer Star afholdt i Nürnberg d. 11/11-15. Denne konkurrence er den vigtigste ølkonkurrence på verdensplan. 1.957 øl fra 45 lande deltog. Øllene blev vurderet på smag og kvalitet og de 3 bedste i hver kategori blev herefter tildelt Bronze, Sølv eller Guld. 


Danske Ølentusiaster kårede Imperial Stout til årets ølnyhed (blandt 556) i 2007. Imperial Stout er en mørk og fyldig øl med flot mørkt cremefarvet skum. Den er brygget på flere ristede malttyper, og er lagret med egetræ, hvilket bidrager til dens kraftige krop. En Imperial Stout med en kraftig og intens stigende eftersmag af eg, kaffe, bitter chokolade og vanille. Kan serveres til stærk ost, vildt eller chokoladedesserter. En øl der kan nydes i et cognacglas foran den knitrende pejs. Serveringstemperatur 10-14o


Schneider Weisse Tap 7 5,4 %
Vandt Guld ved European Beer Star 2015

Den fulde kompleksitet af en ægte bayersk hvedeøl. Mahognifarvet hvedeøl. Nuancer af modne bananer, nellike, muskatnød og nødder. En fyldig og mousserende øl med en harmonisk finish. Den ideelle følgesvend for bayersk mad, hjertelige retter og medisterpølse. Brygget ifølge den oprindelige opskrift fra 1872.

 Chili Tripel fra Midtfyns Bryghus 9,2%
Vandt Guld ved VM  og EM i 2012.

Chili Tripel er en belgisk inspireret Tripel. En øl af de frække, hvor en blanding af belgisk ølgær og skarp chili folder sig ud på en virkelig fortryllende måde. Malten og humlen er tilpasset, så smagen er afrundet og velbalanceret. Denne øl er god til skaldyr og tapas.

 


Bishop Finger fra Shepherd Neame
Vandt Guld ved Britain Brewing Institute 2000.
Vandt Bronze ved International beer Challenge 2011.


Med denne Ale kan du blive introduceret fra almindelig masseproduceret øl til en øl, som aldrig vil få dig til at vende tilbage. Det vil være synd at beskrive smagen, for den skal nydes. Bishop Finger bliver brygget af Englands ældste bryggeri og er desuden den eneste øl i verden, der er blevet tildelt prisen Protective Geografic Indicator.


ESB fra Fuller's
2 gange vinder af Best Beer of Britain.
Sølv ved International Beer Challenge 2012.

2 gange US Beverage Tasting Award Vinder.
3 CAMRA priser.
WBA Europes Best Ale 2011.
WBA World Best Pale Ale 2010.


Fuller's ESB en af verden mest præmierede øl.
Denne øl er simpelthen ikke mindre end en rigtig Champion Ale.
Skænk nænsomt denne ale i et lækert ølglas og oplev en smuk farve,
en fortryllende duft og en smag, som har det hele.
Strong Suffolk fra Greene King
Vandt Guld ved VM i 2007.

En unik blanding af 2 klassiske ales - BPA og vintage 5x. Strong Suffolk er mørk og intens, næsten rubinrød i farven, med en krydret og frugtig aroma. En fyldig ale med smag af eg, karamel og ristet toffee. Den ultimative øl til flæskesteg.Prober Job fra St. Austel
Sølv ved International Beer Challenge 2009.
Guld ved South West Beer Festival 2009.
Sølv ved International Beer Challenge 2012.


Prober Job er en autentisk ipa brygget på frisk kildevand og en blanding af malt fra blandt andet lokalt Maris Otter byg. En humlet gylden bitterhed fylder ganen med eftersmag af citrus og grapefrugt.Bellerose fra Brasseries des Sources
Sølv og bronze ved International Beer Challenge 2013.
Guld ved International Beer Challenge 2011.
Guld ved International Beer Challenge 2012.

Vundet priser i Paris, Sydney, London, Strasbourg, ogTokyo.

Bryggeriet grundlagt af den franske skuespiller, Gerard Depardieu, præsenterer denne krydsning mellem en fransk "Biere de Garde" og en IPA. Bellerose er brygget med 3 typer af humle fra 3 forskellige kontinenter. Dette giver Bellerose en kantet aroma af citurs og litchi med en humlet og forfriskende eftersmag.Trappist Tripel fra Westmalle
Guldmedalje Rate Beer 2012.
Top Beer Award Beer Advocate 2010.

Gold Medal Word Beer Challenge 2004.

Westmalle Tripel er blevet brygget efter samme opskrift i over 50 år og rangerer blandt alle ølentusiaster i hele verden helt i toppen. Den betegnes som moderen til alle tripler. Smuk med champagnelignende bobler, kompleks i smagen og med et skønt cremet hvidt skum.Fynsk Forår fra Ørbæk
Guldmedalje ved European Star Beer Competition 2008.
Bronze ved
European Star Beer Competition 2011.

Der er tale om en overgæret øl brygget med forbillede i de engelske aletyper. Der er tilsat hyldeblomst, som giver en frisk blomstersmag og en dejlig fornemmelse af dansk forår og sommer. Den har en frugtagtig bouquet og egner sig til lette retter.
Pale Ale fra Sierra Nevada
Guldmedalje ved IBC 2004.
Guldmedalje ved BIIA 2004.
Guld ved American Beer festival 1987, 89, 90, 92, 93, 94, 95.


Sierra Nevada Pale Ale regnes af alle, der kan lide godt øl, som en af deres favoritter. En forholdsvis ny øl, men alligevel allerede en klassiker. Den er utrolig velsmagende, humlet og med en frisk smag af citrus. Udover dette mærker man, at der er brugt gode råvarer. Drik den når du vil forkæle dig selv eller til noget godt mad.Stinger fra Badger
Guldmedalje ved Quality Drinks Awards 2007.

Super elegant ale med en dejlig friskhed og masser af vitalitet.  Indeholder foruden god humle en lille smule brændenælde. Nyd den og bliv belønnet med alt hvad en god ale skal indeholde samt lidt ekstra.
Dead Cat fra Beer Here
Guld ved Stockholm Beer Festival 2012.

Beer Here's Dead Cat vandt ikke uden grund guld ved den prestigefyldte Ølfestival i Stockholm 2012. En red ale der er humlet med Simcoe, der giver kraftige noter af fyrrenåle, kattetis og melon. Dette giver - sammen med de britiske karamelmalte - en unik, men stadig alkoholmoderat smagsoplevelse.
Scottish Stout fra Belhaven
Platin medalje ved BTI 2008.

Denne luksus håndbryggede stout på 7% blev belønnet med topkarakterer i stout kategorien i 2008. En letdrikkelig kvalitetsstout, som har alt, hvad en rigtig stout skal indeholde. Noter af chokolade og nødder - meget velsmagende.