|Log ind|Kontakt os|Sitemap

Ostesnacks med Porterglace (1 person)

Ostedadel:
Pil stenen ud af dadlen. Rør roquefort ost op med smør og fyld det i dadlen. Pyntes med salatblad.

Camembertsnitte:
Ovnrist et stykke hvidt brød med smør. Tryk det ud med en form, så det bliver rundt og skorpefrit. Et trekantet stykke camembert lægges oven på. Der pyntes med syltede agurker og karse.

Fyldt tomat:
Rør en flødeost naturel lind med fløde og krydderurter efter eget ønske. Fyld massen i en udhulet tomat. Pynt med persille, radiser og paprika. Tomaten kan evt forvarmes i ovnen.

Porterglace (4 personer)
1 Limfjordsporter
1-2 dl vand
2-3 tørrede tomater
4 spsk honning
Evt. lidt brun farin eller appelsinsaft

Serveres med Limfjordsporter eller Thy Pilsner.