|Log ind|Kontakt os|Sitemap

Mad og øl

Øl er lige så alsidigt, som det er forskelligartet, hvilket kan give både komplementere og kontrastfyldte oplevelser, når du parrer øllet med din mad. Herunder er der et skema, som kan hjælpe dig til at blive inspireret og udforske nye kombinationer, som vil forbedre din nydelse af god mad og dejligt øl.
 
 
Mad/retter   
Type af øl
Grill
Lager, Lyse Ales, Pale Ales, Engelske Stouts
Asiatisk
Amerikansk Lager, asiatisk Rice Lager, lys Lager, Pale Ales
Salater Blonde, Pale Ale, Weissbier, Fruit beer, Witbier, Gose, Saison
Gris
Engelsk Brown Ale, ESB, Tripel, asiatisk Lager, Stout
Fjerkræ
American IPA, Pale Lager, europæisk Pilsner, Tripel, Hefeweisen
Fisk Røde Ales, belgisk Pale Ale, Export Lager, pilsner, Witbier
Ostebord Lette oste - lette/lyse øl, pilsnere, lyse hvedeøl, bocks, ESB
Skarpe/kraftige oste - Portere/Stouts, IPA, røgøl
Dessert Barley Wine, engelsk porter, Lambic, Oatmeal stout, Imp Stout.
Oksekød Red Ales, rød Lager, Brown Ales, Porter/Stouts, Dark Lager, røgøl













Skål og velbekomme!