|Log ind|Kontakt os|Sitemap

London Porter gryde
 

1 flaske London Porter
500 gr. oksekød i tern
2 spsk. olie
1 hakket løg
1 dåse hakkede tomater
Worcestershire sauce/Engelsk Sauce
½ liter okse bullion
1 spsk. mel
Salt, peber og blandet krydderi til smag

1. Åbn London Porter flasken og hæld halvdelen i et glas til at nyde mens maden simre
2.Tænd ovnen på 150 grader
3.Hæld 2 spsk. olie i en dyb pande/gryde og tilsæt 500 gr. oksekød i tern. Brun kødet og læg til side.
4.Steg de hakkede løg ved lav varme til de er bløde i samme pande/gryde.
5.Lav ½ liter oksebullion i kogene vand og tilsæt 1 spsk. mel til løgene og rør godt.
6.Lad det simre et minut – hvorefter lidt af oksebullion tilsættes. Rør godt. Tilsæt oksebullion lidt efter lidt indtil saucen har en god konsistens.
7.Lad simre i et par minutter under omrøring
8.Tilsæt de hakkede tomater, lidt Worcestershire sauce/Engelsk Sauce og krydderi, salt og peber til smag.
9.Tilsæt kødet og rør godt – tilsæt resten af porteren og stil i ovnen i 1,5 - 2 timer
10.Server med bagte kartofler og salat.