|Log ind|Kontakt os|Sitemap

Helleflynder i tomatsauce (4 personer)


1 løg
50 g bacon
1 kvist frisk estragon
20 g smør
4 skiver helleflynder
1-2 dl Økologisk Thy Pilsner
1 dl hvidvin
3 bøftomater
Mel til jævning
2½ dl piskefløde


Fremgangsmåde:
En fiskegryde pensles med smør og løg, estragon og bacon blancheres heri. Fisken drysses med salt og peber og lægges i gryden. Hvidvin og øl hældes over og retten bringes i kog. Lad fisken simre i ca. 7 min. Læg fisken i et varmt fad. Bøftomaterne flåes og blendes med fiskefonden. Saucen jævnes med mel og fløde og smages til med salt og peber. Fisken overhældes med saucen før serveringen. Serveres med smørmonterede ris, hvidt brød og Økologisk Thy Pilsner.