|Log ind|Kontakt os|Sitemap

Chokoladekage med Kaffe-Porter crème
 

Kagebund (1 stk.)
 
1 æg
3/4 dl sukker
2/3 dl mælk
½ tsk bagepulver
2 spk cacao
1½ dl hvedemel
 
Fremgangsmåde:
Æggene piskes godt, sukkeret piskes i lidt efter lidt. Det smeltede fedtstof piskes i. De tørre ingredienser blandes og vendes i skiftevis med mælken. Bages ved 180 grader i 10 min.
 
Creme
 
1/4 l piskefløde
100 g mørk chokolade
½ kop stærk kaffe
4-6 spk Limfjordsporter
 
Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne varmes op til chokoladen er smeltet. Stilles på køl til den er stivnet. Kagen lægges sammen med cremen i to lag. Der gemmes crème til pynt øverst. Kagen drysses med flormelis og serveres med Limfjordsporter.